Imago advies

Wat u ook wilt, wat u ook nodig heeft, we begeleiden u

UW BEELD SPREEKT VOOR U.

SAMEN ONTDEKKEN WE WAT U WIL ZEGGEN EN HOE U HET WIL ZEGGEN.

U zou kunnen opmerken dat letten op zijn imago oppervlakkig is en u zou wellicht in zekere mate gelijk hebben.

Maar, of u het wilt of niet, men communiceert via zijn uiterlijk, vaak meer dan u zou denken.

Leren op het gemak te zijn met zijn imago, het te appreciëren, is trouwens ook werken aan zijn zelfvertrouwen en eigenwaarde. En het is ook dat zelfvertrouwen, die eigenwaarde, die zorgen voor charisma.

Er is natuurlijk geen absoluut resultaat te bereiken tenzij volop zichzelf zijn, in lijn met zijn persoonlijkheid, zijn waarden, met dat supplement aan uniciteit.

WAT
IS IMAGO ADVIES?

Meer dan een werk rond het uiterlijk van een persoon, zorgt imago advies voor een werk op zichzelf via zijn zelfbeeld.

Wij werken op het uiterlijk, natuurlijk, maar ook op al hetgeen we laten zien als we in contact staan met anderen. Meer dan over de uiterlijke verschijning gaat het over zelfbeeld en zelfvertrouwen…

HOE WERKT HET?

We werken in een dynamiek van raadgeving en coaching.

In een coaching proces gaan we op zoek naar wie u bent en laten we de middelen naar boven komen die u nodig heeft om uw doelstellingen te bereiken. Niemand beter dan u weet wat juist is voor u.

Als uw doelstellingen professioneel zijn, kunnen we bijvoorbeeld volgende vragen verkennen:
• Wie ben ik? Welk beeld heb ik van mezelf?
• Weerspiegelt mijn imago wat ik wil bereiken?
• Welke belangrijkste aspecten van mijn imago kunnen mij vooruit helpen?

Wij bieden u ook instrumenten aan om samen uw persoonlijke stijl te definiëren en uw volledig potentieel te ontplooien. Door onze kennis van de codes in de bedrijfswereld – maar ook van de nieuwste trends! – kunnen wij u gidsen voor elke gelegenheid.

WAT IS HET NUT VOOR UW BEDRIJF?

Imago advies streeft ernaar te doen winnen aan impact, vertrouwen en tijd. Het gaat erom de persoon te helpen om in alle omstandigheden, te kiezen voor de juiste stijl en outfit voor elke gelegenheid, en haar eigen troeven te beklemtonen. Haar uitstraling zal juist zijn, zij zal de juiste boodschap uitsturen.

Het imago van een werknemer, een kaderlid, een bestuurder vertolkt ook het imago van het bedrijf: wat men van het bedrijf ziet, zijn ook de mensen die dit bedrijf maken. Daarom is het zo belangrijk te zorgen dat de boodschap en de waarden van de onderneming op één lijn staan met zij die worden overgebracht door de mensen die haar vertegenwoordigen.

KOMT MEN ER ANDERS UIT?

Ons werk streeft een zekere verandering na, maar in geen geval om een persoon te verkleden in een andere. Ons doel is integendeel om elke persoon te helpen om volledig zichzelf te zijn, het beste van zichzelf, in alle omstandigheden.

Uw stijl bestaat uit kleuren, lijnen, verhoudingen, stoffen, die u op unieke wijze combineert, waaraan u uw eigenheid, uw signatuur, toevoegt.

In functie van uw wensen en behoeften, werken wij op:
– uw persoonlijke kleuren (op basis van de Four Seasons-methode),
– uw morfologie (of hoe uw figuur eer aan doen met de juiste lijnen, materialen, verhoudingen)
– uw make-up,
– uw persoonlijke “touch”,
– de vorm van uw gezicht (voor de keuze van een kapsel of een bril),
– uw garderobe (sorteren en personal shopping),
– uw lichaamshouding, uw attitude, hoe u interageert, o.m. via elementen van neurolinguïstisch programmeren (NLP).

Het gaat er niet om van elke persoon een fashionista te maken, maar om haar te doen stralen in de kleren die ze leuk vindt, perfect aangepast aan de omstandigheden.

Dit rekening houdend met eenieders budget. Een personal stylist hebben betekent niet dat men enkel kledij van ontwerpers moet dragen!