Over

Maak van uw imago een troef, een bondgenoot

MEER IMPACT
VERTROUWEN EN TIJD …

Ik weet niet wat mij past… Hoe toon ik het beste in mezelf… Ik doe voortdurend verkeerde aankopen… Ik zou mijn kleren willen combineren… Ik wil stijlvol zijn … Ik wil mijn look een nieuwe impuls geven … Ik ben verdikt… Ik heb teveel kleren en toch niets om aan te trekken … Ik ben op mijn hoede voor trends … Wat moet ik van de mode onthouden … Wat te dragen op kantoor …? Ik ben het niet gewoon om voor mezelf te zorgen … Ik ben op zoek naar mijn stijl … Help, mijn beste vriendin trouwt binnen een week!

Verandering van job, liefde of leven? Een uniek evenement in het vooruitzicht? Gewoon eens voor jezelf willen zorgen? Of gewoon geen tijd of zin te gaan shoppen?

Wat ook uw verlangen, uw behoefte is, wij begeleiden u.

De filosofie van imago advies is uw troeven en sterke punten in de verf te zetten, uw persoonlijk charisma en juiste uitstraling te ontdekken, en uw imago af te stemmen:
– met wat u bent en wat u wilt laten zien, in privé of op kantoor
– met uw objectieven, om via uw beeld de juiste berichten uit te sturen. U leert uw beeld te moduleren.

Het zijn momenten voor u, om de tijd te nemen voor uzelf.

U staat centraal, we zijn er voor u.

WIE BEN IK?

Anne-Laure Losseau

Imago advies

Ik ben image consultant (Ganesha Events, Brussel) en coach (Executive Master in Business Coaching, UCL).

Juriste van opleiding en gedurende acht jaar advocate in zakenkantoren.

Comme une image brengt mijn twee passies samen: het mooie (vooral kunst en mode) en de mens.

Niets stimuleert me meer dan het zoeken naar harmonie. Van kleins af aan besteedde ik mijn tijd aan het tekenen van jurken. De nieuwsgierigheid heb ik behouden maar, gelukkig, ook de goede smaken van mijn moeder.

Ik hou van een kledingstuk wanneer hij tot de verbeelding spreekt en een wereldje op zich oproept. Zegt men niet dat de verbeelding de sleutel is tot de emoties?

Mijn LinkedIn profiel

Lily Verhaegen

Na haar studies in Modedesign, was het de zoektocht naar de menselijke dimensie die Lily toe ‘image consulting’ leidde.  Het is in dezelfde perspectief dat ze de unieke schoonheid van elke vrouw heeft leren sublimeren door middel -onder andere- van professioneel make-up.

Haar roeping zag de dag in Engeland waar ze vroeger woonde. Ze ontdekte daar hoe zelfvertrouwen ook komt door vertrouw in jouw eigen beeld.

Haar perfecte kennis van materialen, stoffen en snitten, gekoppeld aan een prachtige gevoeligheid en een aangeboren luistervermogen, stelt Lily in staat om onze cliënten met groot talent te begeleiden.

lily-verhaegen

Bertrand Colin

Bertrand is een estheet.

Door zijn eeuwige passie voor mode, heeft hij een scherpe look ontwikkeld die hem een eenvoudige trend van een tijdlose stuk gemakkelijk laat onderscheiden.

Universitair afgestudeerd en kapper, zijn carrière lijkt op hem: meervoudig, diep en onverwacht.

Zijn vriendelijkheid en zijn ervaring maken van hem een uitstekende adviseur.

bertran-colin-comme-une-image